Новини

ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» взяла участь в благодійному аукціоні “Inspired for Life” (“Натхнені життям”)

30 листопада 2013 року напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» та понад 100 представників бізнес-структур взяли участь у благодійній вечері та аукціоні “Inspired for Life” (“Натхнені життям”) в Києві. Цей захід організував МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ /СНІД в Україні» (Альянс -Україна), відомий як виконавець программ профілактики ВІЛ на національному рівні. Благодійний вечір мав на меті привернути увагу до проблеми людей, уразливих до ВІЛ, та заручитися підтримкою бізнесу у справі боротьби з епідемією в Україні.

 Ведучою вечора була відома українська телезірка Маша Єфросиніна. Для гостей виступали чарівна Джамала та неперевершений Карл Фрієрсон (вокаліст гурту De Phazz). Благодійний вечір прикрасили своєю присутністю такі зірки, як Тетяна Денисова, Микола Тищенко та Олексій Мочанов,  які надали лоти для аукціону – свій час та вміння – заради підтримки людей з найвищим ризиком інфікування ВІЛ.

 Надходження від аукціону склали 31 450 доларів США. Ці кошти були витрачені на оплату базових потреб ВІЛ-позитивних дітей, що є пацієнтами Української дитячої спеціалізованої лікарні Охорони материнства та дитини («Охмадит»); ремонт стаціонарного відділення Запорізького Центру СНІДу; а також на курси фізичної реабілітації пацієнтів замісної терапії у Вінницькому центрі СНІду.

 

4 грудня 2013