Новини

ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» - благодійний внесок Львівському обласному Фонду розвитку гематології

1 березня 2017
В лютому 2017 вітчизняний виробник ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» зробила благодійний внесок Львівському обласному Фонду розвитку гематології для Центру трансплантації стовбурових гемопоетичних клітин у ДУ «Інститут патології крові та трансфузійної медицини НАМН України», що дозволить розпочати виконання операцій з пересадки стовбурових гемопоетичних клітин та кісткового мозку хворим гематологічного профілю, потреба у проведенні яких в Україні є критично високою.

ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» - перша в Україні успішно здійснила поставку лікарських засобів міжнародним організаціям ПРООН та Crown Agents в рамках проведених тендерів для МОЗ

15 листопада 2016
2016-го року компанія ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА», як соціально-відповідальна компанія перша в Україні успішно здійснила поставку лікарських засобів міжнародним організаціям ПРООН та Crown Agents в рамках проведених тендерів для МОЗУ за кошти державного бюджету 2015

ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» - взяла участь у підготовці та проведенні реабілітаційного заходу в рамках проекту Асоціації «Я БУДУ ЖИТИ!»

20 вересня 2016
Компанія ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» взяла участь у підготовці та проведенні реабілітаційного заходу в рамках проекту Асоціації «Я БУДУ ЖИТИ!» з нагоди Всесвітнього Дня боротьби з лімфомами

ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» - благодійна підтримка Всеукраїнської громадської організації «Українська ліга сприяння розвитку паліативної та хоспісної допомоги»

28 вересня 2015
ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» у вересні 2015 року було надано благодійний внесок до ВГО «Українська ліга сприяння розвитку паліативної та хоспісної допомоги» з нагоди відзначення Всесвітнього дня паліативної та хоспісної допомоги.

ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» - повторно отримала Сертифікат відповідності вимогам GMP

2 вересня 2015
ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» у серпні 2015-го року успішно пройшла інспектування Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками та отримала Сертифікат відповідності вимогам GMP

ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» прийняла участь у святкуванні Дня знань 1 вересня в Київській спеціальній загальноосвітній школі-інтернату № 5 ім. Я.П.Батюка

3 вересня 2014
ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА», як соціально-відповідальна компанія надала допомогу Київській спеціальній загальноосвітній школі-інтернату № 5 ім. Я.П.Батюка, в якій навчаються та виховуються учні з вадами зору з міста Києва та інших областей України та прийняла участь у святкуванні Дня знань 1 вересня 2014 року.

ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» взяла участь в благодійному аукціоні “Inspired for Life” (“Натхнені життям”)

4 грудня 2013
Напередодні Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» та понад 100 представників бізнес-структур взяли участь у благодійній вечері та аукціоні “Inspired for Life” (“Натхнені життям”) в Києві. Цей захід організував МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ /СНІД в Україні» (Альянс -Україна), відомий як виконавець программ профілактики ВІЛ на національному рівні. Благодійний вечір мав на меті привернути увагу до проблеми людей, уразливих до ВІЛ, та заручитися підтримкою бізнесу у справі боротьби з епідемією в Україні.

Компанія ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» отримала ліцензію на імпорт лікарських препаратів

1 березня 2013
Державною службою України з лікарських засобів 01.03.2013 року за результатом розгляду заяви та документів, було прийнято рішення про видачу ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» ліцензії

В Україні стартував новий спільний проект компанії ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» та MSD (Schering-Plough) з виробництва інноваційного препарату ЮНІТРОН (ПЕГ-інтерферон альфа-2b) для лікування вірусних гепатитів.

2 листопада 2012
В рамках спільного проекту в Україні був зареєстрований препарат ЮНІТРОН (ПЕГ-інтерферон альфа-2b), який виробляється із «in bulk» компанії MSD (Schering-Plough) для лікування вірусних гепатитів В і С в двох лікарських формах.

ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА» - спонсор Дня боротьби з захворюванням раком молочної залози

20 жовтня 2012
Вітчизняний виробник лікарських засобів ТОВ «ЛЮМ’ЄР ФАРМА», основна місія якого полягає в забезпеченні населення України інноваційними імпортозаміщуючими препаратами високої якості.
Сторiнки: Первая Предыдущая 1 2 3 4 Следующая